SVETI IVAN ZELINA Humanitarnim turnirom u beli prikupljeno 5.600 kuna za Udrugu Srce

Na ovogodišnjem turniru treće mjesto osvojili su Krešo Prelec i Stjepan Pintarić, drugo Zdravko Nizek i Mario Habuš, a prvo mjesto osvojili su Božidar Kelemen i Darko Sadarić. Sva tri para nagrađena su lijepim umjetničkim slikama

 

- Udruga Srce već devetu godinu za redom organizator je humanitarnog turnira u kartanju bele koji iz godine u godinu okuplja dobre ljude spremne na dobra djela. Već je najavljen novi, jubilarni turnir.

Na ovom, već tradicionalnom turniru prikupljeno je 5.600 kuna. Prikupljena novčana sredstva koristit će u daljnjem radu Udruge 'Srce' i provođenju brojnih aktivnosti - kazala je predsjednica udruge Đurđa Penava na samom otvorenju turnira te je ujedno zahvalila svim sudionicima na dolasku.

Na ovogodišnjem turniru treće mjesto osvojili su Krešo Prelec i Stjepan Pintarić, drugo Zdravko Nizek i Mario Habuš, a prvo mjesto osvojili su Božidar Kelemen i Darko Sadarić. Sva tri para nagrađena su lijepim umjetničkim slikama.

Kao i svake godine, niti ovaj Turnir u Beli Udruge 'Srce' ne bi bio ovako uspješan bez pomoći vrijednih sponzora kojima Udruga 'Srce' najljepše zahvaljuje, a to su Restoran 'MB', Ivica Kudelić, Kudelić d.o.o., Gotes d.o.o , Tiskara Zelina, Lovačko društvo 'Srnjak' te Radiju Zelini i ostalim medijima na medijskoj promociji.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti