GRUBIŠNO POLJE Deni Černi drugu godinu za redom najbolji županijski sportaš s invaliditetom

Na četiri domaća natjecanja Deni je lani  osvojio prva mjesta, uz najsjajnija odličja i tri puta rušio te postavljao državne rekorde, a lani je nastupio i na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dubaiju, gdje je zauzeo peto mjesto

 

Deni Černi najbolji je seniorski sportaš s invaliditetom Bjelovarsko-bilogorske županije, dok je Atletski klub osoba s invaliditetom Otos Grubišno Polje, kojemu je na Černi na čelu, drugi najbolji klub osoba s invaliditetom u 2019. godini na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naime, te su nagrade grubišnopoljskim laureatima uručene na svečanoj dodjeli priznanja Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije održanoj prošloga petka u Bjelovaru.

Tako je Deni Černi drugu godinu za redom proglašen najboljim seniorskim sportašem osoba s invaliditetom županije. No, to i ne treba čuditi jer je prošla godina bila iznimno uspješna za ovog sportaša i predsjednika Atletskoga kluba osoba s invaliditetom Otos Grubišno Polje.

Naime, na četiri domaća natjecanja lani je osvajao prva mjesta, uz najsjajnija odličja i tri puta rušio te postavljao državne rekorde, a lani je nastupio i na svjetskom atletskom prvenstvu u Dubaiju, gdje je zauzeo peto mjesto. Nagrade su doista došle u prave ruke kako  marljivog i uspješnog Denija Černija kao sportaša pojedinca, tako i u ruke kluba čiji članovi također vrijedno rade.

Anita Blažinović