SVAKA ČAST Košarkaš Bojan Bogdanović donirao 50 tisuća dolara bolnici u Mostaru

U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, iskreno hvala Bojanu i njegovoj obitelji s nadom da će i drugi, koji su u mogućnosti, slijediti primjer društveno odgovornog ponašanja, zahvalio je ravnatelj bolnice Ante Kvesić

 

Mnogi su pokrenuli razne humanitarne akcije kako bi se pomoglo bolnicama u BiH za što bolju brigu za zaražene od koronavirusa. Jedan od prvih koji je odlučio pomoći je bivši igrač Cedevite Džanan Musa koji je donirao novac za bolnicu u Bihaću, te je pokrenuo akciju. Musa trenutno igra u NBA klubu Brooklyn Netsima.

Musinim stopama krenuo je i Bojan Bogdanović. Rođeni Mostarac odlučio je pomoći svom gradu čime je zaista zaslužio veliko poštovanje.

Bogdanović je donirao čak 50 tisuća dolara Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar kako bi nabavili novi respirator.

- Iznimno smo sretni što možemo s javnosti podijeliti činjenicu da je naš slavni košarkaš i Mostarac, Bojan Bogdanović odlučio donirati 50.000 dolara Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za nabavu novog respiratora.

- U ime SKB Mostar, svih pacijenata o kojima skrbimo, iskreno hvala Bojanu i njegovoj obitelji s nadom da će i drugi, koji su u mogućnosti, slijediti primjer društveno odgovornog ponašanja sada kada je svaka pomoć više nego dobrodošla - zahvalio je ravnatelj bolnice Ante Kvesić.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti