HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ Donacija od milijun kuna bolnicama u pet hrvatskih gradova

Vjerujemo da ćemo ovakvom donacijom bolnicama direktno pomoći našim sjajnim zdravstvenim djelatnicima i svim pacijentima, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker

 

Na prijedlog predsjednika HNS-a Davora Šukera, Izvršni odbor Saveza donio je odluku kako će HNS donirati ukupno milijun kuna za nabavu opreme i medicinskih potrepština u pet hrvatskih bolnica diljem zemlje.

Tako će po 200.000 kuna za borbu protiv epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2 biti uplaćeno Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' u Zagrebu, kliničkim bolničkim centrima u Splitu, Osijeku i Rijeci te Općoj bolnici Pula.

- Iako je i nogomet ekonomski iznimno pogođen ovom epidemijom, smatramo da je ovo vrijeme za solidarnost i društvenu odgovornost te smo se zato odlučili za ovu donaciju. Vjerujemo da ćemo ovakvom donacijom bolnicama direktno pomoći našim sjajnim zdravstvenim djelatnicima i svim pacijentima, što je u ovom trenutku najvažnije. Radujemo se trenutku kad će nogomet opet uveseljavati ljude, a do tada, pokažimo odgovornost, budimo kod kuće i poštujmo sve mjere koje propisuju nadležne institucije - poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti