NOGOMETNI KLUB OSIJEK Donacija zaštitnih vizira KBC-u i Domu zdravlja te Domu za starije i nemoćne osobe

U ime KBC-a Osijek zahvaljujem se našem nogometnom klubu na ovoj donaciji. NK Osijek je i ranije bio među onima koji su nam pružali pomoć i potporu, a to nije izostalo ni za vrijeme pandemije, rekao je je Vlatko Kopić, zamjenik ravnatelja KBC Osijek

 

U vrijeme pandemije koronavirusa mnogi su ljudi i u Hrvatskoj spoznali istinski značaj i ulogu liječnika, medicinskih sestara i općenito svih onih koji marljivo i odgovorno djeluju u zdravstvenom sustavu. Za njih se u ovom kriznom razdoblju vrlo često govori kako su na 'prvoj crti obrane' i zaista je tako. Da bi svoj posao obavljali još učinkovitije, zasigurno im je potrebna i zaštitna oprema za koju se u ovakvim okolnostima pokazuje da je među prioritetnima diljem Hrvatske. Dakako da je i svaka donacija u tom pogledu dobro došla, a u akciju pomaganja zdravstvenim djelatnicima uključio se i NK Osijek.

- Naš je prvoligaš donirao po 200 zaštitnih vizira osječkom Kliničko-bolničkom centru i Domu zdravlja Osijek te još 100 komada Domu za starije i nemoćne osobe u Drinskoj ulici. Osim toga, financijska je potpora usmjerena ka vinkovačkoj Tehničkoj školi Ruđera Boškovića koja se pokazala vrlo uspješnom u izradi vizira 3D printerima.

U ime KBC-a Osijek zahvaljujem se našem nogometnom klubu na ovoj donaciji. NK Osijek je i ranije bio među onima koji su nam pružali pomoć i potporu, a to nije izostalo ni za vrijeme pandemije. Općenito govoreći, naša je suradnja i ranije bila i učestala i uspješna, a drago mi je što i neki naši priznati i ugledni liječnici već dugi niz godina participiraju u uspjesima Bijelo-plavih. Oni ne samo stručno nego i s puno entuzijazma pomažu igračima u prevenciji, dijagnosticiranju i medicinskom tretiranju ozljeda kao i u procesu oporavka i povratka na teren. Našem klubu želim i nadalje puno sportskih uspjeha, a u nama će uvijek imati navijače i simpatizere - istaknuo je Vlatko Kopić, zamjenik ravnatelja KBC Osijek.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti