SPORTAŠI ZA ZAGREB Donacijski paketi korisnicima smještaja u Studentskome domu Cvjetno naselje

Korisnicima koji su ostali bez svojih domova uručena je odjeća japanskog proizvođača, a akciju je inicirala naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić. Gradonačelnik Bandić je svima zahvalio na humanoj gesti i onome što su napravili za sugrađane smještene u Studentskome domu

 

U okviru kampanje 'Sportaši za Zagreb' zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u društvu japanske veleposlanice Misako Kaji uručio donacijske pakete osobama koje su zbog potresa privremeno smještene u Studentski dom 'Cvjetno naselje' .

Naime, korisnicima koji su ostali bez svojih domova u ponedjeljak je uručena odjeća japanskog proizvođača, a akciju je inicirala naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

 - Svim Zagrepčanima želim da pobijede ovu epidemiju. Također, želim da što prije pobijedimo i nedaće što ih je prouzročio potres - poručila je japanska veleposlanica Misako Kaji nakon podjele donacija.

 Osim Ive Majoli i Ivane Brkljačić, kampanji 'Sportaši za Zagreb' su se pridružili brojni drugi, a gradonačelnik Bandić je svima zahvalio na humanoj gesti i onome što su napravili za sugrađane smještene u Studentskome domu.

Također, zahvalio je veleposlanici Kaji na solidarnosti i humanosti prema Zagrepčanima u potrebi.

- Ovo je jedan mali znak, jedna mala gesta i znak pažnje za 514 osoba koliko ih se trenutno nalaze u domu nakon potresa. U Gradu Zagrebu nitko neće ostati bez krova nad glavom pa ni ovi ljudi ovdje - poručio je gradonačelnik Bandić.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti