FAŽANA Održan plivački maraton CRO CUP

PK Vidra Varaždin predstavljao je učitelj Josip Rogulja kojem je to, nakon plivanja na 5.000 metara na CRO CUP-u u Puli, drugi maraton na 3.000 metara u dva tjedna

 

Klub za daljinsko plivanje Poreč organizirao je u subotu 5. rujna 2020. godine, na plaži Dječje igralište u Fažani u Istri, Plivački maraton CRO CUP na 3.000 metara na kojem je sudjelovalo 98 plivača iz Hrvatske.

PK Vidra Varaždin predstavljao je učitelj Josip Rogulja kojem je to, nakon plivanja na 5.000 metara na CRO CUP-u u Puli, drugi maraton na 3.000 metara u dva tjedna. Rogulja je od organizatora CRO CUP-a, Kluba za daljinsko plivanje Poreč i njihovog predsjednika Milana Žužića, primio dvije plakete za uspješno isplivane maratone.

- PK Vidra Varaždin izuzetno je sretna i ponosna na Josipa te Sabinu, Emu, Nikolu koji su pokazali hrabrost i volju te po prvi puta u životu otplivali 29. kolovoza plivački maraton od 1,5 kilometar na otvorenom moru na Kvarner pliva u Novom Vinodolskom  - kaže Višnja Bunić, predsjednica PK Vidra Varaždin.

Josip Rogulja je nastupom na CRO CUP-u  u Fažani proteklog vikenda završio natjecateljsku sezonu u plivanju na otvorenim vodama te se s ostalim članovima PK Vidra Varaždin uz vodstvo trenerice Višnje Bunić, trenera Emila Milihrama, te pomoćnih trenera Antonia Jerešića i Igora Štefičara nastavio pripremati za početak plivačke sezone na bazenima.

 

Autor: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti