OTVORENO PARATAEKWONDO PRVENSTVO HRVATSKE Filip Cimaš osvojio titulu prvaka

Filip je nastavio niz sjajnih rezultata do kojih su ga doveli predani rad na treninzima i svesrdna podrška roditelja i zajednice. Uz tri treninga tjedno, bez pogovora izvršava i sve školske obveze

Filip Cimaš

 

Ovih dana održano je Otvoreno parataekwondo prvenstvo Hrvatske u Zagrebu, gdje je titulu državnog prvaka uz zlatno odličje osvojio 18-godišnji Filip Cimaš iz Ježeva, član Taekwondo kluba Rugvica.

Kako je objavljeno na 01portal.hr, Filip Cimaš, član Taekwondo kluba Rugvica, koji se lani okitio srebrom na Europskom prvenstvu, ovoga se vikenda na Otvorenom parataekwondo prvenstvu Hrvatske u svoj je klub i zajednicu donio još jedno veliko i značajno priznanje - naslov državnog prvaka.

Tako je nastavio niz sjajnih rezultata do kojih su ga doveli predani rad na treninzima i svesrdna podrška roditelja i zajednice. Uz tri treninga tjedno, bez pogovora izvršava i sve školske obaveze.

U razgovoru s Filipovim ocem Dubravkom navedeni portal je doznao kako bi sljedeća akcija trebala biti u studenome u Slovačkoj, što će uvelike ovisiti o razvoju aktualne epidemiološke situacije, zbog koje je već odgođeno Europsko prvenstvo.

Na prvenstvu je nastupilo 87 natjecatelja iz 27 klubova i devet država.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

Foto: 01portal.hr