AKCIJA IGRALIŠTE Košarkaški klub osoba s invaliditetom Kostrena prikuplja sredstva za obnovu vanjskog igrališta

Konačni cilj akcije je prikupiti 100 tisuća kuna koliko koštaju radovi na adaptaciji igrališta, a oni bi sadržavali nanošenje četveroslojne akrilne podloge čime bi se spriječilo da se sportska invalidska kolica uništavaju kao na asvaltnoj površni te izgradnju pristupne rampe za osobe s invaliditetom i obnovu koševa

KK Kostrena, košarka
 

Košarkaški klub osoba s invaliditetom Kostrena pokrenuo je crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu vanjskog košarkaškog igrališta pored Sportske dvorane Kostrena.

Ovaj klub od kraja 2016. godine provodi brojne aktivnosti i akcije s ciljem poticanja osoba s invaliditetom na aktivni životni stil.

- Epidemiološke okolnosti su i nama oduzele mogućnost treniranja i bavljenja sportom. Ali, nema tih mjera koje mogu zaustaviti našu viziju bolje budućnosti i želje da kraj pandemije dočekamo u ljepšim i boljim uvjetima za treninge. Stoga smo odlučili pokrenuti ovu akciju obnove vanjskog košarkaškog igrališta pored Sportske dvorane Kostrena – kažu iz kluba.

- Za realizaciju naših planova pokrenuli smo crowdfunding kampanju. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama stići do ciljanih 100.000 kuna koliko koštaju neophodni radovi. Bez obzira na iznos koji ste u mogućnosti donirati, svaka vaša potpora nam je jednako vrijedna i itekako dobrodošla – poručili su.

Dakle, konačni cilj akcije je prikupiti 100 tisuća kuna koliko koštaju radovi na adaptaciji igrališta, a oni bi sadržavali nanošenje četveroslojne akrilne podloge, čime bi se spriječilo da se sportska invalidska kolica uništavaju kao na asvaltnoj površni te izgradnju pristupne rampe za osobe s invaliditetom i obnovu koševa.

Donaciju možete uplatiti na: IBAN: HR77 2488 0011 1001 36871

Poziv na broj: 2020

Opis plaćanja: DONACIJA ZA OBNOVU IGRALIŠTA

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović