DOBRA VIJEST Allianz započeo osmogodišnje globalno partnerstvo s paraolimpijskim pokretom

Allianz donosi globalnu vidljivost sportašima s invaliditetom i vrijednostima paraolimpijskog pokreta i radujemo se sljedećoj fazi naše suradnje, rekao je predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog odbora Andrew Parsons

Andrew Parsons

Andrew Parsons

Allianz službeno je započeo svoje osmogodišnje globalno partnerstvo s olimpijskim i paraolimpijskim pokretima početkom siječnja na temeljima suradnje s paraolimpijskim pokretom od 2006.
- Allianz je ponosan što je svjetski partner za osiguranje u okviru olimpijskog i paraolimpijskog pokreta - rekao je Oliver Bäte, glavni izvršni direktor društva Allianz SE.

- Kao pokrovitelj sportskog ekosustava i zbog zajedničkih temeljnih vrijednosti izvrsnosti, prijateljstva, uključivosti i poštovanja, Allianz i naših 148.000 zaposlenika i 100.000 agenata raduju se što ćemo pružiti usluge i brinuti se za sportaše, njihove obitelji i ambicije.

Od najave partnerstva u rujnu 2018. osiguravatelj je uključio obožavatelje, sportaše, timove i zaposlenike u projekte povezane sa zdravljem na probnim tržištima u Australiji, Kini, Francuskoj i Španjolskoj.

Allianz je predstavio Tjedan dobrobiti Australskog olimpijskog odbora kako bi pokazao načine na koje se može poboljšati mentalno zdravlje. Allianz je surađivao i s Organizacijskim odborom Olimpijskih igara u Parizu 2024. kako bi potaknuo zaposlenike, klijente i partnere da hodaju i trče za Klub Pariz 2024. – inicijativu za kretanje i sudjelovanje na Igrama.

Allianz će proširiti lokalne inicijative kako bi se povezao sa sportašima i obožavateljima diljem svijeta. Primjerice, globalni osiguravatelj ponudit će potrošačima i zaposlenicima mogućnost da sudjeluju u nošenju Olimpijske baklje u Pekingu 2022. te će na svojim sportskim kampovima društva Allianz, mlade koji imaju duh i vrijednosti pokretâ, angažirati isprobavanjem sportova, stvaranjem prijateljstava i učenjem od sportaša. Nadalje, podržavat će pokrete prilagođenim rješenjima i uslugama osiguranja.

- Najavom ovog novog sporazuma u 2018. naši su timovi već počeli surađivati na ključnim probnim tržištima kako bi podržali sportaše i Olimpijski pokret - rekao je predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach.

- Kako ulazimo u ovu novu Olimpijsku godinu, radujemo se što ćemo punom parom krenuti u globalnu suradnju s društvom Allianz.

- Allianz donosi globalnu vidljivost sportašima s invaliditetom i vrijednostima paraolimpijskog pokreta i radujemo se sljedećoj fazi naše suradnje - rekao je predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog odbora Andrew Parsons.

Partnerstvo traje od 2021. do 2028. Više informacija pronađite na mrežnoj stranici društva Allianz (www.allianz.com).

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti