DOMAGOJ DUVNJAK Imamo sjajnu ekipu i spremni smo za velike stvari u Egiptu

Imamo dobru godinu rukometa iza nas, još ako budemo to opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit u Egiptu, rekao je Lino Červar, izbornik muške seniorske reprezentacije

Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak

Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u srijedu, 13. siječnja 2021. godine.

Prva postaja izabranika Line Červara bit će Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. siječnja, očekuje se s nestrpljenjem. Uoči puta u Egipat, legendarni izbornik Lino Červar i kapetan Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo.

- Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa imamo najbrojniju publiku i oni znaju da li smo se mi borili, njih ne možeš prevariti. Nakon djevojaka, opet imamo jednu mušku, jaku reprezentaciju. Imamo dobru godinu rukometa iza nas, još ako budemo to opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit - rekao je Lino Červar, izbornik muške seniorske reprezentacije.
- Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo doći na teren i 60 minuta baciti se na glavu. Definitvno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurati to ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas - poručio je Domagoj Duvnjak, kapetan muške seniorske reprezentacije.

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti