PK NATATOR Priključite se programima za neplivače, plivače, djecu i mlade u Velikoj Gorici

Kroz plivanje Natator želi dati primjer da sport briše granice među ljudima. U sportu se vrednuju postignuća baš kao što bi se trebala vrednovati i u životu

Dijete s invaliditetom u bazenu s trenerima i voditeljima.

 

Plivački klub Natator u suradnji sa Sportskim savezom osoba s invaliditetom Velike Gorice i Zakladom Paraolimijac provodi program za neplivače i plivače, djecu i mlade.

Program se provodi dva puta tjedno u prijepodnevnim satima na Gradskim bazenima Velika Gorica: srijedom i petkom od 8 do 9 sati za plivače i od 9 do 10 sati za neplivače.

Škola plivanja je integrirani program ovog kluba, što znači da su polaznici škole plivanja djeca s teškoćama u razvoju kao i djeca koja nemaju zdravstvenih teškoća. Integriranim programom utječu na socijalizaciju i integraciju i osvještavaju djecu o različitostima kao bogatstvu. Kroz plivanje žele dati primjer da sport briše granice među ljudima. U sportu se vrednuju postignuća baš kao što bi se trebala vrednovati i u životu.

Program za neplivače možete pronaći na https://natator.hr/halliwick/, a program za plivače dostupan je na https://natator.hr/programi/skola-plivanja/.

Plivački klub Natator osnovala je hrvatska paraolimpijka Ana Sršen 2003. godine. Glavni cilj bio je stvoriti klub jednakih mogućnosti za sve osobe koje žele plivati. Danas je Natator jedan od najuspješnijih plivačkih klubova čiji plivači nastupaju na paraolimpijskim igrama, te su osvajači medalja na IPC europskim i svjetskim prvenstvima, mediteranskim igrama, državni su prvaci i rekorderi. Njihov tim čine treneri i voditelji s višegodišnjim iskustvom u plivanju i u radu s djecom te su obrazovani na Kineziološkom fakultetu, Društvenom veleučilištu - smjer plivanje, Zdravstvenom veleučilištu i Edukacijsko - rehabilitacijskom fakultetu te specijalistički po Halliwickovom konceptu i metodi Freds Swim Academy za dojenčad i djecu.

Treneri su dobitnici su brojnih priznanja, dakle, u dobrim ste rukama, a više informacija možete dobiti na email halliwick@natator.hr.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti