DINAMO Kupite ekskluzivnu ulaznicu kao uspomenu na povijesnu utakmicu, i to u dobrotvorne svrhe

Posebno dizajniranu ulaznicu u atraktivnom pakiranju moguće je kupiti po cijeni od 50 kuna, a iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima

Dominik Livaković s ulaznicom.

 

Igrači Dinama istrčat će danas, 8. travnja na maksimirski travnjak u povijesnoj utakmici četvrtfinala UEFA Europa lige protiv Villarreala.

U povijesnoj utakmici četvrtfinala UEFA Europa lige GNK Dinamo - Villarreal CF, igrači Dinama nažalost neće moći imati podršku navijača s tribina. U trenucima epidemije koronavirusa i posebnih propisanih mjera u gotovo svim djelatnostima na razini zemlje, ali i svijeta, a primarno s ciljem očuvanja zdravlja i sigurnosti svih osoba uključenih u održavanje nogometne utakmice, povijesni nogometni susret Dinamo - Villarreal bit će zatvoren za gledatelje.

- Sigurni smo da će igrači Dinama u obje utakmice četvrtfinala imati veliku podršku navijača diljem Zagreba, Hrvatske i inozemstva te da će svi navijači, upravo zbog činjenice da ne mogu uživo bodriti svoj klub, još više biti uz Dinamo u tim trenucima.

Klub je iz tog razloga pripremio ekskluzivnu priču za navijače, ulaznicu za utakmicu Dinamo - Villarreal kao uspomenu na ovaj povijesni trenutak i utakmicu četvrtfinala UEFA Europa lige - kazali su iz Dinama.

Ova ulaznica ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već je samo memorabilija za uspomenu na veliki uspjeh momčadi.

Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati, a kupovinom ulaznice svaki navijač postaje dio povijesnog uspjeha s Dinamom.

Posebno dizajniranu ulaznicu u atraktivnom pakiranju moguće je po cijeni od 50 kuna kupiti u Fan shopu Jurišićeva 2a, te u Fan shop i Ticket pointu kod stadiona Maksimir.

Kako bi uspomenu na utakmicu mogli imati i navijači izvan Zagreba, ovu posebnu ulaznicu moguće je kupiti i u web shopu Dinama na ovom linku.

- Pozivamo navijače da kupovinom ulaznice postanu dio povijesti. Ujedno zahvaljujemo svima koji će na ovaj način sudjelovati i u jednoj lijepoj akciji.

Naime, iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima, poručili su iz Dinama.

Novčana sredstva bit će donirana kroz rad zaklade u jednoj konkretnoj akciji, a nastavak priče moći ćete pratiti na stranici Zaklade Nema predaje.

 

Izvor: GNK Dinamo

Fotografija: Damir Krajač/CROPIX

In Portal

 

Povezane vijesti