ZAGREB Održano 4. Prvenstvo Hrvatske u parataekwondou, TKOI URIHO opet ekipni državni prvak

Nastupilo je čak 13 klubova, što je do sada rekordan broj s 50 natjecatelja u borbenim i tehničkim disciplinama, a TKOI URIHO je četvrti put za redom ekipni državni prvak

Parataekwando, Zagreb

 

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano 4. Para taekwondo prvenstvo Hrvatske, kriterijsko natjecanje za ostvarenje norme za nastup na Svjetskom para taekwondo prvenstvu, koje će se u listopadu održati u Kini.

Natjecanje je otvorila izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića,  Ljubica Lukačić. Otvorenju natjecanja nazočili su i saborska zastupnica, potpredsjednica Saborskog odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, Maja Grba-Bujević, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Anka Slonjšak, u ime Ministarstva hrvatskih branitelja Zvonimir Kalčik, u ime Ministarstva turizma i sporta, ravnatelj Uprave za sport, Krešimir Šamija te predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić.

Parataekwondo, Zagreb

 

- Natjecanje je započelo demonstracijskom izvedbom para taekwondoa od strane Demo tima Hrvatskog para taekwondo saveza 'Vlado Požežanac'. Zahvaljujemo se cijenjenim visokim uzvanicima, trenerima, roditeljima, članovima organizacijskog tima, asistentima, volonterima i tehničkom osoblju, kao i osoblju Prirodoslovne škole Vladimir Prelog na iskazanoj podršci i angažmanu te poštivanju epidemioloških mjera - kazali su iz Hrvatskog parataekwondo saveza.

Nastupilo je čak 13 klubova, što je do sada rekordan broj s 50 natjecatelja u borbenim i tehničkim disciplinama, a TKOI URIHO je četvrti put za redom ekipni državni prvak. Čestitamo svim trenerima i natjecateljima.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti