IZUZETNA ČAST Mikela Ristoski nositeljica hrvatskog stijega na otvaranju Paraolimpijskih igara u Tokiju

Uz mnoge moje sportske uspjehe, čast da hrvatski stijeg nosim na Olimpijskom stadionu bit će svojevrsan vrhunac moje sportske karijere, kao i obveza da na Igrama dam sve od sebe kako bih osvojila još jedno paraolimpijsko odličje, zaključila je Mikela Ristoski

Mikela Ristoski

 

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog paraolimpijskog odbora, za nositeljicu hrvatskog stijega na otvaranju 16. Paraolimpijskih igara u Tokiju izabrana je 31-godišnja Puljanka Mikela Ristoski.

Mikela Ristoski vlasnica je desetak europskih, svjetskih i paraolimpijskih odličja u skoku u dalj, a od kojih se zasigurno ističe osvajanje bronce na Igrama u Londonu 2012. i zlato na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeru 2016. godine.

- Izuzetna mi je čast i ukazano veliko povjerenje da ću 24. kolovoza moći ponosno nositi hrvatski stijeg na otvaranju 16. Paraolimpijskih igara u Tokiju - izjavila je o ukazanom povjerenju Mikela Ristoski.

- Malo je sportaša koji na taj način dobivaju priznanje za svoje sportske uspjehe, a raduje me da ću baš među njima biti ja kao prva sportašica iz Pule i Istre. Uz mnoge moje sportske uspjehe, čast da hrvatski stijeg nosim na Olimpijskom stadionu bit će svojevrsan vrhunac moje sportske karijere, kao i obveza da na Igrama dam sve od sebe kako bih osvojila još jedno paraolimpijsko odličje - zaključila je paraolimpijka Mikela Ristoski.

 

Hrvatski paraolimpijski odbor

 

Povezane vijesti