ZAGREB Novosti iz Kuglačkog kluba 'Hrabri'

U ovim danima kada sa svih strana pljušte vijesti o koronavirusu i raznim prirodnim nepogodama, malo za osvježenje donosimo neke informacija o Kuglačkom klubu 'Hrabri' iz Zagreba

Zajednička fotografija članova.

 

- S obzirom da ne postoji liga kuglačkih klubova osoba s invaliditetom, jer nema dovoljno klubova u Hrvatskoj (koliko znamo samo KK HRABRI), morali smo mijenjati statut da bi se natjecali u ligi 'zdravih' osoba. Počeli smo kao regionalni ligaš, preko treće lige do druge lige, gdje se i sada natječemo. U drugoj ligi smo dva puta bili prvaci i kao takvi smo kandidirali za 1. B ligu. Kandidature smo odbili iz razloga  što nemamo financijskih mogućnosti (potrebna su putovanja, hrana, više termina za treniranje itd.) - stoji u priopćenju Brane Mileševića.

Klub je trenutno, na kraju 7. kola ove sezone, 2021./2022., prvi na tablici 2. Hrvatske kuglačke lige centar. Potom slijede ostali Klubovi: Ban Jelačić, Ponikve, Obrtnik Torbar II, Dugo Selo 1934, Medvedgrad, Zanatlija Ivanić, Radnik, Sidra Zagreb i Zagrebačka pivovara.

Klub je od samog početka pa sve do 2019. godine vodio Šime Mišura, a trenutno ga vodi Dragutin Črljenec, registrirani trener kuglanja.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti