HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ Sjajna atmosfera na pripremama reprezentacije

Ono što nas sve posebno veseli je da za sada nema velikih ozljeda. Onih malih, naravno, uvijek ima jer iza mnogih igrača je i po 30-ak utakmica ove sezone. Plus putovanja, treninzi, testiranja…

Hrvatska rukometna reprezentacija, ilustracija

 

U miru i tišini slavonske ravnice, hrvatska muška seniorska reprezentacija obavlja svoje završne priprema za Croatia Cup i Europsko prvenstvo. Izbornik Hrvoje Horvat pripremio je sa stručnim stožerom vrlo raznolik i bogat program priprema tijekom kojih će oni koji su stigli umorni (a to prije svega vrijedi za bundesligaše) relaksirati, a druge posložiti u sustav igre koji ima u planu.

Jutro počinje obveznim antigen testiranjem. Kad stigne poruka fizioterapeuta Gorana Krušelja i Matije Rajnovića da su svi negativni, u dvorani se čuje veliki uzdah olakšanja. A nismo daleko od toga da se to uskoro ne poprati i pljeskom. Nakon doručka, slijedi trening od gotovo puna dva sata. U 14 sati svakog dana planiran je ručak pa dnevni odmor. Uz neizostavni snack ide i video analiza treninga ili prvih suparnika s Croatia Cupa, odnosno Europskog prvenstva.

Dan se završava još jednim treningom od nepuna dva sata od 19:30 do 21:30 sati. Slijedi večera i spavanje. Kako su kreveti Hotela Osijek jako udobni, ne sumnjamo da su ovih dana oni najbolji prijatelj naših rukometaša.

Epidemiološke mjere strogo se poštuju. Svi igrači i članovi stručnog stožera smješteni su u jednokrevetne sobe tako da se rizik eventualne pojave koronavirusa i moguća šteta svedu na najmanju mjeru. Premda igračima nije zabranjeno spustiti se do hotelskog kafića, tamo nitko na zalazi. Za kavicu i predah od napornih treninga imaju posebnu prostoriju s vlastitim caffe aparatom.

Ono što nas sve posebno veseli je da za sada nema velikih ozljeda. Onih malih, naravno, uvijek ima jer iza mnogih igrača je i po 30-ak utakmica ove sezone. Plus putovanja, treninzi, testiranja…

Sjajne vijesti stižu i iz Dekoda, tvrtke koja se bavi prodajom ulaznica za utakmice Croatia Cupa. Pola kapaciteta dvorane Gradski vrt koji nam je dopustio Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije rasprodano je. Ostalo je tek stotinjak karata za susret s Bosnom i Hercegovinom i ne sumnjamo da će i to biti vrlo brzo rasprodano. Zato, ukoliko želite pozdraviti i podržati hrvatsku reprezentaciju uoči puta u mađarsku na Europsko prvenstvo, požurite na stranice www.ulaznice.hr i nabavite svoju kartu za iznimno zanimljiv turnir Croatia Cupa 2022. godine.

 

In Portal

 

Povezane vijesti