ZA SVAKU POHVALU Kuglački klub Slavonija iz Nove Gradiške državne prvakinje u kuglanju za gluhe

Za KK Slavoniju Nova Gradiška nastupile su Marina Kohajda s 467 srušenih čunjeva, Slavica Krizmanić s 457 srušenih čunjeva i kapetanica ekipe Mirjam Gelemanović s 471 srušenih čunjeva

Kuglanje, Nova Gradiška

 

Ovo je prvi puta, otkada se održava natjecanje u kuglanju za gluhe, da su u istoj kalendarskoj godini državni prvaci postali i muška i ženska ekipa iz istoga grada.

Naime, u Kutini, muška ekipa KK Slavonija iz Nove Gradiške postala je ekipno državnim prvakom u kuglanju za gluhe. A 8. svibnja u Zagrebu prvakinje države u kuglanju za gluhe postala je ženska ekipa KK Slavonija iz Nove Gradiške.

Za KK Slavoniju Nova Gradiška nastupile su Marina Kohajda s 467 srušenih čunjeva, Slavica Krizmanić s 457 srušenih čunjeva i kapetanica ekipe Mirjam Gelemanović s 471 srušenih čunjeva.

- Iskrene čestitke ženskoj ekipi na osvojenom 1. mjestu. Svaka čast djevojke, trud vam se isplatio. Zahvala ide i treneru Josipu Bošnjaku, voditelju BaKy Kralju, izborniku SteVi, kao i vozačima ekipa Antoniu Tony Škvoriću i Alenu Kohajda - poručuju organizatori natjecanja.

Za drugu ekipu ŠUG NG nastupile su: Monika Šimunović s 449 srušenih čunjeva i Mirjana Škvorić s 226 srušenih čunjeva. Osvojile su zadnje mjesto od 6 kuglačkih klubova.

 

In Portal

 

Povezane vijesti