PROMETHEUS CUP 2022 Hrvatski reprezentativac i paraboćar Davor Komar osvojio zlato

Hrvatski reprezentativac i paraboćar Davor Komar bez ijednog poraza, s pet odigranih utakmica, osvojio je prvo mjesto na međunarodnom natjecanju 'Prometheus CUP 2022.', u poljskom gradu Konopiska, koji je održan od 20. do 23. svibnja

Komar na postolju.

 

- Ovo je samo dio rezultata kojima naš član Komar pokazuje svoju vrhunsku utreniranost i spremnost za postizanje europskih i svjetskih boćarskih rezultata. Komar je inače trenutno šesti igrač na svjetskoj rang listi - stoji u priopćenju BKOSIŽ 'Istrijana'.

Turnir u Konopiski bio je ujedno i pripremni turnir za Komara za odlazak na Svjetski Cup u Portugal početkom srpnja ove godine, ali i dio priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem godine u brazilskom Rio de Janeiru.

- Iskreno se zahvaljujemo Davorovim trenerima, profesorici kineziologije Zvjezdani Grganja i Valteru Ivančiću, ujedno i glavnom treneru kluba, kao i Davorovim sportskim osobnim asistentima i asistenticama, na pomoći, kako bi ove vrijedne medalje sigurno stigle u Hrvatsku. Zahvaljujemo se i Hrvatskom paraolimpijskom odboru i Hrvatskom savezu boćanja osoba s invaliditetom na financijskoj pomoći i potpori - zahvaljuju iz Istrijane.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti