Šahovski turnir Sportskog društva osoba s invaliditetom URIHO

Turnir je protekao u sportskom duhu, pripomognut od strane volontera i osoblja samog organizatora. Pobjednik turnira je majstorski kandidat Domagoj Glažar (član ŠK 'Stjepan Bosak' - URIHO) sa 6 bodova, isti broj bodova imao je drugoplasirani majstorski kandidat Alan Ognjačević (član ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO) , treće mjesto pripalo je Zoranu Matani sa 5 bodova (član ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO)

Uprostorijama ustanove URIHO Zagreb (galerija 'Sunce', Avenija Marina Držića 1, Zagreb), u organizaciji ustanove URIHO Zagreb, Sportskog društva osoba s invaliditetom URIHO i ŠK 'Stjepan Bosak' - URIHO, 16. studenog održan je tradicionalni šahovski turnir Sportskog društva osoba s invaliditetom URIHO. Na ovom šahovskom turniru  sudjeluju osobe s invaliditetom i njihovi prijatelji.
Turnir su otvorili predsjednik ŠK Stjepan Bosak' - URIHO Marko Damjanović i državni sudac Josip Bandur koji su prigodnim govorima pozdravili natjecatelje i uzvanike.
Nastupilo je 11 natjecatelja, koji su došli iz udruga i klubova iz Zagreba: Centra za odgoj i obrazovanje 'Dubrava', članovi sportskog društva osoba s invaliditetom Uriho, ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO te gosti koji su se prijavili.
Igralo se 7 kola po Švicarskom sustavu (FIDE-varijanta) s tempom od 10 minuta po igraču, a sudio je državni sudac Josip Bandur.
Turnir je protekao u športskom duhu, pripomognut od strane volontera i osoblja samog organizatora. Pobjednik turnira je majstorski kandidat Domagoj Glažar (član ŠK 'Stjepan Bosak' - URIHO) sa 6 bodova, isti broj bodova imao je drugoplasirani majstorski kandidat Alan Ognjačević (član ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO) , treće mjesto pripalo je Zoranu Matani sa 5 bodova (član ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO).
Svečana podjela pehara pobjednicima u svim sportovima održat će se 28.studenog u 17 sati u  ustanovi URIHO Zagreb, galerija 'Sunce', Avenija Marina Držića 1.
Održavanje turnira omogućili su:
Ustanova URIHO Zagreb, Sportsko društvo osoba s invaliditetom Uriho i ŠK 'Stjepan Bosak' - URIHO.
Posebnu zahvalu zaslužuju svi volonteri i prijatelji Kluba.

M. Damjanović