UDRUGA SLIJEPIH ISTARSKE ŽUPANIJE Planinarenje nije samo rekreacija nego i sjajna prilika za druženje

Akcija pod nazivom 'Pruži mi ruku' organizirala se uz pomoć Grada Buzeta i Općine Lanišće, a u okviru Radne skupine za planinarenje osoba s invaliditetom

Udruga slijepi Istarske županije

 

Članovi Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije-  Deni Brščić, Saša Stanković i Dragan Stoković - uključili su se proteklog vikenda u planinarske aktivnosti ove istarske udruge, pod nazivom 'Rekreacija Učka 2022'.

Sudjelovanje članova Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije ne bi bilo moguće bez podrške i pomoći sportsko rekreativnog asistenta – videćeg pratitelja kluba Mihaela Korpara.

Toga dana Planinarsko društvo Glas Istre i član Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije, Feručo Lazarić, također su organizirali rekreativnu šetnju do Korita.

Akcija pod nazivom 'Pruži mi ruku' organizirala se uz pomoć Grada Buzeta i Općine Lanišće, a u okviru Radne skupine za planinarenje osoba s invaliditetom u koju se uključila i članica Udruge slijepih Istarske županije, Podružnice Buzet, Željka Benčić.

Planinarenje, dakle, za članove istarske udruge slijepih nije tek za zdravlje korisna rekreacija, nego i sjajna prilika za okupljanje i druženje.

In Portal

 

Povezane vijesti