Lena Stojković osvojila titulu seniorske prvakinje u taekwondou

Na Svjetskom prvenstvu u taekwondou članica splitskog Marjana Lena Stojković osvojila je titulu seniorske prvakinje, javili su iz njezina matičnog kluba

Lena Stojković i Andrea Ramirez Vargas.

 

Tako je Lijepom našom zatvoreno Svjetsko prvenstvo u Meksiku u Guadalajari.

Lena Stojković je sa samo 20 godina ove godine stigla do naslova svjetske prvakinje i u Manchesteru obranila europski naslov, koji je prošle godine stekla u Sofiji.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku Leni Stojković u povodu ovog uspjeha.

- Poštovana i draga Lena, od srca Vam čestitam, uime Hrvatskoga sabora i osobno, na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou u Meksiku u kategoriji do 46 kilograma. Posebno je impresivan način na koji ste došli do svjetskog vrha bez izgubljene runde. Sa samo 20 godina, već se možete podičiti naslovom europske i svjetske prvakinje. Novom zlatnom medaljom svom ste klubu splitskom Marjanu osigurali rezultatski najuspješnije svjetsko prvenstvo u povijesti, a Hrvatskoj donijeli drugu medalju na ovom prvenstvu nakon bronce Ivane Duvančić.

Iskrene čestitke upućujem i treneru i stručnom timu hrvatske taekwondou reprezentacije. Ovi uspjesi priznanje su cjelokupnom stručnom stožeru na uloženom trudu i radu.

Još jednom primite iskrene i srdačne čestitke uz želje za novim, budućim uspjesima - stoji u brzojavu.

 

Hina

 

Povezane vijesti