Polaznici Sportskog kampa za osobe s invaliditetom postali majstori borilačkih vještina

Sportski kamp vodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih. Polaznici su osobe s Downovim sindromom, autizmom te mentalnim oštećenjima koji su velikim zalaganjem i motivacijom usvojili sve tehnike juda

Nakon javne demonstracije taekwondo vještina povodom Europskog tjedna mobilnosti koju su osobe s invaliditetom - polaznici jedinstvenog sportskog kampa - demonstrirali Karlovčanima, sada su opremljeni za demonstraciju juda i oduševit će građane svojom vještinom.
Sportski Kamp za osobe s invaliditeom provodi se u organizaciji Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije u Atomskom skloništu u Karlovcu, jedinstven po tome jer ga vodi, među ostalim, i slijepa osoba Mirsad Bećirović koji je zajedno s kolegicom Romijom Radočaj Naglić završio Hrvatsku olimpijsku akademiju za voditelje sportsko-rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom.
Sportski kamp vodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih. Polaznici su osobe s Downovim sindromom, autizmom te mentalnim oštećenjima koji su usvojili tehnike juda. Njihova volja i oduševljenje za bavljenje sportom može biti primjer svim građanima kako je sve moguće. Tim više jer i sama osoba s invaliditeom vodi proces vježbanja što je dodatni motivirajući faktor.

In-Portal