Velikogorički Rotary klub prikuplja donacije za Judo klub osoba s invaliditetom ‘Fuji’

Cilj je prikupiti 10.000 američkih dolara, a skupljeni bi iznos donacijom iz Rotary Internationala bio utrostručen, kažu iz velikogoričkog Rotary kluba. Tih 30.000 američkih dolara je dovoljno za jednogodišnji trošak financiranja rada ovog jedinstvenog judo kluba

Fujijevci u treningu.

 

Rotary klub Velika Gorica odlučio je u ovo blagdansko vrijeme organizirati prikupljanje donacija za Judo klub osoba s invaliditetom ‘Fuji’, za koji kažu da je ‘biser znanja i humanosti te svjetionik brige za potrebitu djecu s teškoćama u razvoju diljem Hrvatske i izvan naših granica’.

Svrha akcije je, kako kažu, dodatna edukacija, osiguravanje nastavka stručnog rada trenera te uključivanje novih trenera i drugih stručnjaka kako bi se smanjile liste čekanja u Judo klubu osoba s invaliditetom ‘Fuji’, a što bi ujedno omogućilo većem broju djece priliku za sportsku aktivnost i društvenu inkluziju.

Cilj je prikupiti 10.000 američkih dolara, a skupljeni bi iznos donacijom iz Rotary Internationala bio utrostručen, kažu iz velikogoričkog Rotary kluba. Tih 30.000 američkih dolara je dovoljno za jednogodišnji trošak financiranja rada ovog jedinstvenog judo kluba o kojem smo i mi već puno puta pisali.

QR kod.Svaka i najmanja donacija je dobrodošla, a možete je uplatiti na dva načina: Rotary klubu Velika Gorica na IBAN HR3823600001503187734 uz navođenje svrhe ‘Za potrebe rada judo kluba Fuji’ ili pomoću QR koda na ekranu.

I upamtite, iako vrijedi trostruko, svaka kuna je zapravo neprocjenjiva.

 

Damir Fatušić

 

Povezane vijesti