Slijepi majstor Mirsad Bećirović osvojio još jedno zlato u taekwondou

Na otvorenju natjecanja predsjednik Hrvatskog taekwondo saveza Franjo Prot posebno je pozdravio jedinog slijepog natjecatelja Mirsada Bećirovića, pohvalivši njegov rad na promociji ovog sporta. Još jedna u nizu medalja samo je poticaj Mirsadu ali i Taekwodno klubu Karlovac, Udruzi slijepih USKA i Sportskom društvu slijepih Karlovac u radu na promicanju taekwondoa za slijepe sportaše

Mirsad Bećirović, državni viceprvak u taekwondo tehničkim formama, osvojio je na međunarodnom turniru u Zagrebu sedmu po redu medalju ove godine, zlato na 'Maksimir kupu', natječući se u taekwondo formama na kojem je nastupilo 33 kluba i više od 700 natjecatelja iz Slovačke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.
Na otvorenju natjecanja predsjednik Hrvatskog taekwondo saveza Franjo Prot posebno je pozdravio jedinog slijepog natjecatelja Mirsada Bećirovića, pohvalivši njegov rad na promociji taekwondo sporta.
Još jedna u nizu medalja samo je poticaj Mirsadu ali i Taekwodno klubu Karlovac, Udruzi slijepih USKA i Sportskom društvu slijepih Karlovac u radu na promicanju taekwondoa za slijepe sportaše.
WTF tako u suradnji sa IBSA-om planira u program Svjetskog Para-taekwondo prvenstva uključiti i sportaše s oštećenim vidom u disciplini tehničke forme.

Romija Radočaj Naglić