Najava 28. Otvorenog prvenstva Zagreba i 6. Utrke štafeta u amaterskoj radiogoniometriji

Radioklub slijepih 'Louis Braille' organizira 28. Otvoreno prvenstvo Zagreba i 6. Utrku štafeta u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe u subotu, 20. svibnja 2023., s početkom u 8,30 sati, na terenu Športsko-rekreacijskog centra (ŠRC) 'Jarun'

Zajednička fotografija s prošlogodišnjeg natjecanja.

 

Kako je najavljeno, natjecatelji će nastupiti u tri pojedinačne kategorije: žene, seniori i veterani. Troje najbolje plasiranih u svim kategorijama dobit će medalje. Ujedno, svi natjecatelji u tim kategorijama ući će u generalni plasman i troje najbolje plasiranih osvojit će pehare.

U utrci štafeta sudjelovat će četiri natjecatelja, a ekipe mogu biti mješovite, tj. dopuštene su razne kombinacije. Sva četiri natjecatelja prve tri plasirane ekipe dobit će zlatne, srebrne ili brončane medalje.

Uz navedeno, održat će se i natjecanje u radioorijentaciji, na kojem će mladi natjecatelji, troje najboljih, dobiti medalje.

Kao i prethodnih godina, na terenu će biti postavljen šator s klupama i stolovima na kojima će biti složeni sokovi i peciva.

Vrijeme trajanja manifestacija, odnosno natjecanja i dodjele pehara i medalja, predviđeno je da završe do 14 sati, nakon čega se po dugogodišnjem običaju odlazi na ručak u 'Dalmatino'.

Prijave za natjecanja šalju se najkasnije do 12. svibnja 2023., na emailove: mihael.djurasin@gmail.com ili visnja.golic@gmail.com.

U prijavi treba obavezno stajati ime i prezime natjecatelja, kategorija i datum rođenja te broj osoba koje su u pratnji.

Za sve dodatne informacije može se nazvati na: 091/5228234, 098/9126713.

Napomenimo još i to da je publika u ovakvim natjecanjima uvijek poželjna i da bi bilo lijepo kada bi se natjecateljima došla dati potpora.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti