HPSTS Najava za Državno natjecanje u parastolnom tenisu u Slavonskom Brodu

Hrvatski parastolnoteniski savez (HPSTS) ove godine je organizator Državnog natjecanja u parastolnom tenisu u Slavonskom Brodu, koje će se održati u Dvorani Brod od 26. do 28. svibnja 2023., dok je priređivač Športski savez invalida grada Slavonskog Broda

Stolni tenis, ilustracija.

 

Kako je najavljeno na web stranici HPSTS-a, natjecanje će se održati u kategorijama seniora, juniora do 23 godine i kadeta do 16 godina, 1-11 i opća (muškarci i žene). Gluhe i nagluhe osobe ne mogu nastupiti ukoliko nemaju i drugi vid invaliditeta. Liječnički pregled je obvezan za sve natjecatelje.

Pravo nastupa je regulirano Pravilnikom o uvjetima priređivanja, organizacije i nastupa na Državnim natjecanjima HPSTS-a.

Prema programu, petak 26. svibnja je predviđen za kategorizaciju sportaša u Dvorani Brod od 17 do 20 sati, a potom slijedi od 20 do 21 sati tehnički sastanak u Hostelu Mali Pariz.

U subotu 27. svibnja od 9 do 19 sati odvijat će se natjecanje parastolnotenisača/ica u Dvorani Brod za dvanaest stolova, s time da će svečano otvorenje biti u 10 sati.

Posljednjeg dana trodnevlja, u nedjelju 28. svibnja, od 9 do 12 sati održavat će se završna natjecanja, a u 12 sati očekuje se proglašenje rezultata i podjela nagrada u Hostelu Mali Pariz.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti