Mali Marko Mišković najveća zvijezda na maksimirskom derbiju Dinama i Hajduka

Modri je klub na velikom derbiju ugostio malenog Marka Miškovića, dječaka koji je rođen s kompleksnom anomalijom mokraćnog sustava koja mu onemogućava normalan život. Nakon niza humanitarnih akcija koje su poduzeli Markovi sugrađani iz Petrinje i kojima je prikupljen dio novca za operaciju u Srbiji, igrači i stručni stožer Dinama prikupili su preostali iznos

Lijepa je atmosfera sinoć vladala na stadionu Maksimir neposredno prije početka utakmice četvrtfinala Kupa Dinamo - Hajduk. Naime, modri je klub na velikom derbiju ugostio malenog Marka Miškovića, dječaka koji je rođen s kompleksnom anomalijom mokraćnog sustava koja mu onemogućava normalan život. Nakon niza humanitarnih akcija koje su poduzeli Markovi sugrađani iz Petrinje i kojima je prikupljen dio novca za operaciju u Srbiji, igrači i stručni stožer Dinama prikupili su preostali iznos.

Dinamo je tako odlučio Marka i njegovu obitelj ugostiti na velikom derbiju na Maksimiru gdje je maleni gost imao nezaboravnu "avanturu". Marko je imao čast izvesti počasni udarac prije početka utakmice, a sigurni smo da će ovu priču pamtiti cijeli život. Nakon što su se igrači Dinama poredali u špalir, Marko je u društvu Alena Halilovića i Josipa Šimunića prošetao do centra terena gdje je hrabro izveo prvi udarac. Uz veliki pljesak navijača, igrača Dinama i Hajduka te svih prisutnih, Halilović je zatim Marku uručio dres Dinama s Markovim imenom, brojem 5 te potpisima svih igrača.

Nakon svega, maleni Petrinjanin u veselom je raspoloženju te u društvu obitelji odgledao utakmicu i veliku pobjedu Dinama protiv Hajduka.

VLM 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL