Ivica Olić: Bojim se utakmice s Kamerunom u srcu Amazone

"Nisam želio skupinu s Brazilom, ne samo zbog činjenice da su vrlo jaki i domaćini već i zbog napornih putovanja koja nas očekuju. No, susret s Brazilom bit će velika čast i prilika koja se pruža jednom u životu. Domaćini će biti pod pritiskom, a mi nismo bez šansi", kazao je Olić

Igrati prvu utakmicu Svjetskog prvenstva i to u Brazilu s domaćinom kruna je karijere svakog igrača, kazao je hrvatski napadač Ivica Olić nakon ždrijeba skupina SP-a.
Ždrijeb je Hrvatskoj namijenio skupinu A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom, a Hrvatska će s Brazilom otvoriti prvenstvo 12. lipnja u Sao Paolu.

"Nisam želio skupinu s Brazilom, ne samo zbog činjenice da su vrlo jaki i domaćini već i zbog napornih putovanja koja nas očekuju. No, susret s Brazilom bit će velika čast i prilika koja se pruža jednom u životu. Domaćini će biti pod pritiskom, a mi nismo bez šansi", kazao je Olić, koji se boji utakmice s Kamerunom u srcu Amazone, Manausu.

"Putovanje i klima me zabrinjavaju, u džungli će sigurno biti preko 30 stupnjeva i velika vlaga. Mislim da su naporna putovanja i promjene klime najteži dio ove skupine", kazao je Olić.

Hrvatski branič Dejan Lovren je na svom twitter profilu napisao kakako jedva čeka otvaranje s Brazilom.

"Dobili smo tešku skupinu, ali otvaranje turnira protiv Brazila bit će nešto spektakularno, Jedva čekam", napisao je Lovren.

Hina

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL