TERME TOPUSKO Ljetni taekwondo kamp 2023

U Termama Topusko održan je Ljetni taekwondo kamp od 19. do 23. kolovoza 2023., koji je okupio četiri taekwondo kluba: Tigar Zagreb, Otočac, Dugo Selo i Prana iz Karlovca

Zajednička fotografija.

 

U kampu je sudjelovalo stotinjak djece te šest trenera, koji su svojim znanjem i iskustvom pomagali svim sudionicima kampa kako bi svladali sve prepreke koje su bile postavljene pred njih. Kamp je okupio djecu raznih godišta - od sedam do 20 godina.

Organizatori kampa Goran Cvitak i Marko Jeren su i ove godine uspješno posložili cijeli događaj na visoku razinu, gledano po kvaliteti treninga i samog programa sportskog kampa, a tako i zabavnog i rekreacio-animacijskog programa za mlađe dobne skupine.

Treninge su vodili školovani treneri koji su u prijateljskoj i veseloj atmosferi motivirali sportaše da pruže svoj maksimum u svakoj vježbi. I sami sportaši su prepoznali taj odnos voditelja i sportaša te odgovorili fantastičnim zalaganjem na treninzima.

Marko Jeren, predsjednik i glavni trener Taekwondo kluba Tigar Zagreb, izrazio je svoje zadovoljstvo uspješno održanim kampom.

- Ovaj Ljetni taekwondo kamp nam je ispunio sva očekivanja jer su natjecatelji svoju formu gradili kroz dva treninga dnevno. Treninzi su se odrađivali u velikoj sportskoj dvorani Terma Topusko, vanjskim terenima, obližnjem jezeru s uređenom stazom za šetnju/trčanje, teretani te bazenima, kao i svim sadržajima koje Terme nude. Vesela i motivirana ekipa dala je svoj maksimum kako bi mogli što kvalitetnije započeti nastavak natjecateljske sezone - kaže Jeren.

- Drago mi je što je ekipa sportaša odlično reagirala na ovogodišnji program kampa te bi se zahvalio prijateljima iz Taekwondo klubova Prana Karlovac, Dugo Selo i Otočac na dolasku i odrađenom dobrom poslu. Po povratku u Zagreb nastavljamo s klupskim programima, pojačanim fokusom na upis novih članova koji se svakodnevno javljaju s upitima za upise.  Djelujemo na dvije lokacije: Osnovna škola Jelkovec i dvorana Veliko Polje te se veselimo nadolazećem periodu koji je pred nama. Svi su dobro došli - poziva trener.

Bilo je ovo još jedno lijepo sportsko događanje, gdje su djeca zajedno s trenerima marljivim radom uspjeli stvoriti veliki kolektiv koji je disao kao jedan sportski tim.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti