Ante Rukavina napustio Dinamo jer je naljutio Zorana Mamića

Trener Zoran Mamić nije objasnio zbog čega se Dinamo odrekao Rukavine i zašto je to učinjeno na početku priprema za nastavak sezone. No, neslužbeno se doznaje kako je razlog ekspresnog napuštanja Dinama možda Rukavinin sukob sa šefom maksimirskog kluba Zdravkom Mamićem

Ante Rukavina više nije igrač zagrebačkog Dinama i može tražiti novi klub, izjavio je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić na službenim stranicama kluba.
Rukavina će u četvrtak napustiti bazu Dinama na pripremama u turskoj Antaliji, te se vraća u Zagreb gdje će trenirati dok ne nađe novi angažman. Mamić nije objasnio zbog čega se Dinamo odrekao Rukavine i zašto je to učinjeno na početku priprema za nastavak sezone. No, neslužbeno se doznaje kako je razlog ekspresnog napuštanja Dinama Rukavinin sukob sa šefom maksimirskog kluba Zdravkom Mamićem.

"Ante je dugo s nama, tri i pola godine i u tom periodu smo proživjeli i lijepe trenutke u kojima je i on sudjelovao. Želimo mu da što prije nađe novi klub i puno sreće u nastavku karijere", izjavio je Zoran Mamić na web-stranici Dinama.

Rukavina (27) je u Dinamo došao 2010. iz grčkog Panathinaikosa za 700 tisuća eura, a u 103 utakmice za hrvatskog prvaka zabio je 20 pogodaka. Karijeru je započeo u Šibeniku odakle je 2007. otišao u splitski Hajduk, a potom je 2008. potpisao za Panathinaikos.

In-Portal / Hina

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL