Domagoj Duvnjak najbolji rukometaš svijeta

Duvnjak je veliko priznanje dobio u pauzi između utakmice za broncu i finala europskog prvenstva u Danskoj. U konkurenciji za najboljeg rukometaša godin bili su i Filip Jicha, Mikkel Hansen, Daniel Narcisse i Arpad Šterbik

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak proglašen je najboljim rukometašem svijeta za 2013. godinu u izboru Međunarodne rukometne federacije (IHF).
Duvnjak je veliko priznanje dobio u pauzi između utakmice za broncu i finala europskog prvenstva u Danskoj. U konkurenciji za najboljeg rukometaša godin bili su i Filip Jicha, Mikkel Hansen, Daniel Narcisse i Arpad Šterbik. Od hrvatskih igrača Ivano Balić tu je nagradu osvojio dvaput, 2006. i 2003. godine.

U ženskoj konkurenciji najboljom je proglašena Srpkinja Andrea Lekić. U konkurenciji su bile i Katarina Bulatović, Anita Görbicz, Heidi Löke i Katrine Lunde-Haraldsen.

Duvnjak je nedavno dobio i nagradu za najboljeg rukometaša svijeta u izboru rukometnog portal Planet Handball, a dobio je nagradu i za najboljeg igrača Bundeslige.

Hina

Foto: PIXSELL