Udruga ZAMISLI traži volontere za pomoć mladima s invaliditetom u pripremi za državnu maturu

Prema dosadašnjim afinitetima korisnika za ovu godinu potrebna je pomoć za hrvatski jezik, engleski jezik, njemački jezik, psihologiju, politiku i gospodarstvo, sociologiju, likovnu umjetnost, matematiku i logiku. Mladi s invaliditetom se uz volontersku pomoć približavaju ostvarenju svojih potencijala i uključuju u visokoobrazovni sustav

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI kroz program Podrške osobama s invaliditetom organizira pripreme i podršku mladima s invaliditetom u pripremi ispita državne mature.

U sklopu Programa podrške za pripremu mladih s invaliditetom za polaganje ispita državne mature, nekoliko godina unazad se organizira volonterska pomoć.

Prema dosadašnjim afinitetima korisnika za ovu godinu potrebna je pomoć za hrvatski jezik, engleski jezik, njemački jezik, psihologiju, politiku i gospodarstvo, sociologiju, likovnu umjetnost, matematiku i logiku.

Mladi s invaliditetom se uz volontersku pomoć približavaju ostvarenju svojih potencijala i uključuju u visokoobrazovni sustav.

Stoga pozivamo sve koji su zainteresirani steći volontersko iskustvo te su voljni pomoći drugima kroz prenošenje stečenog znanja, da se jave na e-mail: pripreme@zamisli.hr ili na broj 091/594 7288 i postanu dio tima podrške Udruge ZAMISLI.

Svjetlana Marijon, predsjednica