Mjuzikl 'Srce na sceni' za 20. rođendan udruge Sunce iz Makarske

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području Grada Makarske i općina Makarskog primorja. Članovi udruge su djeca s teškoćama u razvoju te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' Makarska početak proslave 20.  godišnjice djelovanja obilježit će gostovanjem Udruge osoba  sa cerebralnom paralizom 'Srce' iz Splita koji će izvesti svoj mjuzikl "Srce na sceni“ u Makarskoj 28. veljače u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Pokrovitelji izvedbe ovog mjuzikla, autora glumca Slavka Sobina koji nam uz pomoć svojih vrijednih glumaca poručuje da je hrabrom srcu, bez obzira na tijelo u kojem kuca, sve moguće su Rotary klub Makarska i Grad Makarska.
Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području Grada Makarske i općina Makarskog primorja. Članovi udruge su djeca s teškoćama u razvoju, te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja.

B. R.