Messi nije pogoršao ozljedu

"Nakon novih liječničkih pregleda utvrđeno je kako nije došlo do pogoršanja Messijeve ozljede i on će normalno nastaviti s oporavkom. Vjerujemo kako će do polufinala Lige prvaka biti maksimalno spreman," poručili su s Camp Noua

Vodstvo španjolskog nogometnog velikana Barcelone poručilo je kako najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi u susretu protiv Paris Saint-Germain nije pogoršao ozljedu zadnje lože i bit će maksimalno spreman za polufinale Lige prvaka.
"Nakon novih liječničkih pregleda utvrđeno je kako nije došlo do pogoršanja Messijeve ozljede i on će normalno nastaviti s oporavkom. Vjerujemo kako će do polufinala Lige prvaka biti maksimalno spreman," poručili su s Camp Noua.

Argentinski majstor je usprkos ozlijedi zadnje lože u srijedu odigrao zadnjih pola sata utakmice protiv PSG-a pomogavši Barci da stigne do izjednačenja (1:1) i plasmana među četiri najbolje momčadi u Europi.

Španjolski mediji navode kako će Messi iz predostrožnosti 'preskočiti' idući ligaški ogled protiv Real Zaragoze jer je Barcelona praktički osigurala naslov prvaka.

Hina