Modna revija osoba s invaliditetom 'Reciklirano je cool'

Na reviji u Koprivnici bit će predstavljeni modeli Socijalne zadruge Humana Nova koja kroz zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba, proizvodi i prodaje reciklirane tekstilne proizvode i unikatne odjevne predmete

Udruga osoba s invaliditetom "Bolje sutra" grada Koprivnice, organizira modnu reviju pod nazivom "Reciklirano je cool“ s ciljem senzibiliziranja zajednice, posebice osnovnoškolaca grada Koprivnice, o potrebama i mogućnostima osoba s invaliditetom te poticanja njihove socijalne uključenosti.
Modna revija će se održati  7. ožujka u Domu mladih Koprivnica, Ulica Hrvatske državnosti 10 s početkom u 18 sati u sklopu projekta "Nađi razliku...koje nema". Na reviji će biti predstavljeni modeli Socijalne zadruge Humana Nova koja kroz zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba, proizvodi i prodaje reciklirane tekstilne proizvode i unikatne odjevne predmete. Modele će nositi učenici Područne škole Kunovec te članovi i volonteri Udruge osoba s invaliditetom "Bolje sutra".

Nositelj ovoga projekta je Udruga osoba s invaliditetom "Bolje sutra" grada Koprivnice, a partneri koji sudjeluju u projektu su Osnovna škola „Braća Radić“ iz Koprivnice, Područna škola Kunovec i Općina Koprivnički Ivanec.
Cilj projekta je proširiti znanja i sposobnosti učenika osnovnoškolskog uzrasta o prihvaćanju različitosti u društvu u kojemu žive, stvaranje uvjeta za društvo jednakih mogućnosti za sve te senzibiliziranje lokalne zajednice o potrebama osoba s invaliditetom i stvaranju tolerantnog društva jednakih mogućnosti za sve građane.

Odazovite se pozivu na reviji i na taj način dajte podršku za bolje sutra. Prije i nakon revije, moći ćete razgledati i kupiti neke od recikliranih proizvoda izrađenih u Zadruzi Humana Nova.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte: Udruga Bolje sutra, predsjednica Marija Mraz, mraz.marija@gmail.com
Humana Nova: Ana Ištvanović, marketing, mob: 098 1747 017, ana@humananova.org.

In-Portal