Udruga Zamisli: Život mladih s invaliditetom u zajednici

Projektom "MOST između nas“ udruga Zamisli želi potaknuti raspravu na temu mogućnosti i potreba mladih s invaliditetom. Projekt je osmišljen s ciljem uključivanja mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15 do 30 godina) u javni i društveni život. Rasprava se održava 11. ožujka, od 10 do 14 sati, u prostorima Kuće Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb

Udruga 'Zamisli' organizira regionalnu raspravu na temu "Život mladih s invaliditetom u zajednici" koja se održava u sklopu projekta "MOST između nas“, financiran od strane Europske komisije kroz program "Mladi na djelu“.

Projektom "MOST između nas“ udruga Zamisli želi potaknuti raspravu na temu mogućnosti i potreba mladih s invaliditetom. Projekt je osmišljen s ciljem uključivanja mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15 do 30 godina) u javni i društveni život.

Regionalna rasprava će okupiti mlade s invaliditetom te osobe koje rade s mladima s invaliditetom a program će biti proveden kroz grupne rasprave na teme: podrška, obrazovanje, socijalna skrb i zapošljavanje s naglaskom na pogled iz više kutova – mladih s invaliditetom i osoba koje s njima rade. Regionalna rasprava u Zagrebu posljednja je od četiri regionalne rasprave na kojima će biti detaljnije raspravljeni zaključci s konferencije održane 15. listopada 2013. U provedbi projekta "MOST između nas“ na regionalnoj raspravi u Zagrebu očekuju se sudionici iz šire zagrebačke regije (Bjelovarsko-bilogorska, Karlovačka, Međimurska, Koprivničko-Križevačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska  i Zagrebačka županija te Grad Zagreb).
Rasprava se održava 11. ožujka, od 10 do 14 sati, u prostorima Kuće Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb.

M. D.