Kapa dolje, majstori: ŠK 'Stjepan Bosak' - URIHO bez poraza u III. šahovskoj ligi

Remi protiv Šahovskog kluba 'Klaka' iz Zagreba izborili kapetan ekipe 'Stjepan Bosak' - URIHO Zoran Matana i fide majstor Denis Rosandić, pobjede su ostvarili majstorski kandidat Alan Ognjačević i Karlo-Zvonko Glažar, a poraze su upisali majstorski kandidati Domagoj Glažar i Krsto Kovačević

Nastavlja se niz bez poraza šahovskog kluba 'Stjepan Bosak' – URIHO.  U 4. kolu III. Hrvatske šahovske lige Centar A, koje se odigralo u Domu sportova 30. ožujka, ekipa ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO remizirala je rezultatom 3-3 protiv Šahovskog kluba 'Klaka' iz Zagreba.
Do remija su došli zahvaljujući velikoj borbenosti. Nije najbolje krenulo za ŠK 'Stjepan Bosak' – URIHO, nakon dva sata igre gubili su 2:0 na šest ploča i činilo se kako je poraz neizbježan. Međutim, ubrzo su izjednačili na 2,5:2,5 i preostala je još partija na prvoj ploči. Fide majstor Denis Rosandić odigrao je remi na prvoj ploči tako da je susret završio 3:3 i svaka je ekipa zavrijedila po bod. Remi su izborili kapetan ekipe Zoran Matana i fide majstor Denis Rosandić, pobjede su ostvarili majstorski kandidat Alan Ognjačević i Karlo-Zvonko Glažar, a poraze su upisali majstorski kandidati Domagoj Glažar i Krsto Kovačević. Odigranim remijem šahovski klub  'Stjepan Bosak' – URIHO i dalje je ostao u prvih 5 ekipa u ligi s osvojenih 6 meč bodova, dok je šahovski klub ' UHBDR 99. brigade ' na prvom mjestu sa 8 osvojenih meč bodova. U 5. kolu III. Hrvatske šahovske lige Centar A očekuje ih meč sa Šahovskim klubom 'Ivanić Grad'.
Ako ima ljubitelja šaha među osobama s invaliditetom slobodno ih kontaktirajte na stranici www.skstjepanbosak.com, twitteru ili na facebook profilu (Šahovski klub 'Stjepan Bosak' – URIHO).

M. Damjanović