Udruga Krijesnica: Javite se na natječaj za posao iz snova

Traži se osoba sljedećeg profila i karakteristika:

Stabilna u psiho-emicionalnom smislu, ali kad bolje razmislimo dobro da je stabilna i u svakom drugom smislu. Izdržljiva. Da dobro podnosi rad. Rad kao takav. Otporna na rad u stresnim uvijetima. Otvorena. Otvorena prema ljudima, prema novim iskustvima, prema znanju, otvorena prema Svijetu. Zatvorena. Zatvorena prema zločestoći, nepravdi, nepoštenju i nehumanosti. Proaktivna. To za nas znači da ne čeka da joj se nešto naloži, već da sama loži i održava plamen. Odgovorna. Odgovorna prema sebi, svom životu, ne manje odgovorna prema svijetu koji je okružuje. Topla, komunikativna. Najbolje bi bilo da je uvijek topla, a posebno topla u komunikaciji.

Ako je tražena osoba, uz sve gore navedeno, još i iskusna u radu u nevladinim organizacijama, stekla diplomu, odnosno visoku stručnu spremu, kreirala projekte u OCD sektoru i radila na njihovom provođenju, upućena u fundraising, zna što je to socijalno poduzetništvo, pismena u hrvatskom jeziku, engleskom jeziku, računalno pismena, željna preuzeti odgovornosti Izvršnog direktora jedne stabilne udruge. ONDA SU NAŠLI PRAVU! Pravu osobu za Krijesnicu.

Ako ste, dakle, pored svega navedenog stavili kvačicu – ne oklijevajte. Javite se u Krijesnicu – udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Pronalazak tražene osobe nagrađuju punim radnim vremenom u timu čiji su svi članovi stavili kvačicu pored najmanje 75 posto gore navedenih stavki.

Više o Krijesnici pronađite na www.krijesnica.hr ili na www.facebook.com/krijesnica1

Za dodatne informacije pišite na krijesnica@krijesnica.hr.

In-Portal

Foto: Robert Anić/PIXSELL

 

Povezane vijesti