Mario Mandžukić: Osjećamo se moćno, u Brazilu ćemo ostvariti dobar rezultat

"Znam Luiza Gustava i Dantea. Brazil nakon dugo vremena opet ima odličnu reprezentaciju. Neće nam biti lako, ali i mi smo dobri. Pokazat ćemo na terenu da se možemo nositi sa svima, imamo stvarno dobru momčad", smatra Mario Mandžukić

Najjači hrvatski adut u napadu, Mario Mandžukić, propustit će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu na otvaranju protiv Brazila, ali u narednim susretima će na njega moći računati izbornik Niko Kovač. Kaznu je zaslužio u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija protiv Islanda u Zagrebu, dobio je direktni crveni karton.
"Skupina je jaka, ne smijemo nikoga podcijeniti - na SP-u nema lakih protivnika - a cilj je prolazak skupine. Poslije je sve moguće. Crveni karton koji sam dobio bio je u žaru borbe i nespretno sam ga zaradio. Utakmicu protiv Brazila gledat ću kao navijač, ali bit ću spreman za ostale utakmice. Naravno da mi je žao, propuštam Brazil na otvaranju SP-a, koga to ne bi žalostilo. Ne vjerujem da ću biti nervozan čekajući Kamerun.“, rekao je Mario Mandžukić.
Opisao je neke od suigrača iz uskoro bivšeg FC Bayerna, koji igraju za Brazil.
"Znam Luiza Gustava i Dantea. Brazil nakon dugo vremena opet ima odličnu reprezentaciju. Neće nam biti lako, ali i mi smo dobri. Pokazat ćemo na terenu da se možemo nositi sa svima, imamo stvarno dobru momčad", smatra Mario Mandžukić.
Na konferenciji za medije komentirao je kakva je atmosfera na treninzima u Bad Tatzmannsdorfu, na pripremama koji se provode prema idejama izbornika Kovača i njegovih suradnika. Igrači se ne štede jer svi žele biti među 23 igrača koja će izbornik na kraju povesti u Brazil.
"U ovih par dana u Bad Tatzmannsdorfu vidi se da svaki igrač daje sve od sebe. Želimo li nešto postići, moramo se osjećati moćno, a takvi smo uvijek pružali dobre igre i ostvarivali dobre rezultate. Lijepo je biti u reprezentaciji, na pripremama za veliko natjecanje, jer poslije napornih treninga družimo se i smijemo. Nikada se nisam bojao ozljeda, idem maksimalno u svakoj utakmici. Ako bih počeo razmišljati o ozljedama, vjerojatno bi me i zadesila neka. Srećom, zasad ih nemam“, rekao je na kraju druženja s novinarima Super Mario.
M. Damjanović

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

 

Povezane vijesti