Neymar: Brazil će se protiv Hrvatske pokazati u najboljem svjetlu

 

Prva zvijezda brazilske nogometne reprezentacije Neymar pozvao je navijače peterostrukih svjetskih prvaka na strpljenje najavivši daleko bolje igre 'Selecaoa' na svjetskom prvenstvu.

Brazil je sinoć u pripremnom susretu pobijedio Panamu 4-0, međutim navijači nisu bili pretjerano zadovoljni igrom. Počeli su zviždati već nakon desetak minuta igre.

"Navijači moraju biti strpljiviji. Već nakon nekoliko minuta su počeli zviždati. Potrebna nam je podrška, a ne kritike. Kako je utakmica odmicala tako smo bili bolji i na koncu smo uvjerljivo slavili," kazao je Neymar dodavši: "Siguran sam kako će na otvaranju SP-a protiv Hrvatske to biti još bolje."

Napadač Barcelone je bio prvo ime susreta. Zabio je prvi, asistirao za treći, te započeo akciju za četvrti gol domaćina.

"Još nisam posve spreman. Nisam na 100 posto fizičke spreme jer mi nedostaju utakmice. Međutim, do prvenstva ima još više od tjedan dana što je dovoljno vremena da popravim formu," poručio je Neymar.

Posljednju pripremnu utakmicu prije početka SP-a i ogleda protiv Hrvatske, Brazil će imati u petak u Sao Paulu protiv Srbije.

Hina