SP Brazil: Luka Modrić u bolnici zbog bolova u stopalu

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u svoju bazu u Praia do Forte nakon poraza od Brazila na otvaranju svjetskog prvenstva, nažalost bez najboljeg igrača Luke Modrića koji je završio na pregledu u bolnici zbog bolova u stopalu.

Modrić je tijekom utakmice protiv Brazila dobio nezgodan udarac u stopalo, a kako bol nije popustila prevezen je u bolnicu u Salvadoru kako bi obavio snimanje. Veznjak Real Madrida je stradao nakon oštrog prekršaja Luiza Gustava zbog kojeg je brazilski veznjak dobio žuti karton.

"Luka je ostao u Salvadoru, liječnici su otišli s njim u bolnicu, napravit će pretrage i snimku ultrazvukom, pa ćemo vidjeti što je s njim. Dobio je jučer dosta jak udarac u stopalo, ne daj Bože da je nešto ozbiljnije," rekao je za HRT izbornik Niko Kovač.

MR je pokazao kako nema prijeloma ili oštećenja ligamenta ili tetive, pa se očekuje da se veznjak hrvatske reprezentacije oporavi kroz subotnji dan odmora koji je dobila cijela selekcija te se potom pridruži suigračima u normalnom trenažnom procesu.

Hina
Foto: Davor Javorović/PIXSELL