50 godina Hrvatskog paraolimpijskog odbora: Nogometne zvijezde za zvijezde paraolimpizma

U nogometnom spektaklu na Kantridi snage će odmjeriti Vatreni (generacija koja je osvojila broncu u Francuskoj) i legende riječkog sporta

Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora

U Rijeci se 5. rujna organizira velika humanitarna nogometna utakmica povodom zlatne obljetnica Hrvatskog paraolimpijskog odbora koji ove godine slavi pola stoljeća postojanja. Prijateljska utakmica odigrat će se na stadionu Kantrida s početkom u 19 sati.

Najavljeni nogometni spektakl organizira se u suradnji Grada Rijeke, Humanih zvijezda i Hrvatskog paraolimpijskog odbora, a u njemu će snage odmjeriti Vatreni (generacija brončanih iz '98) i legende riječkog nogometa. Kako je riječ o obilježavanju 50. rođendana Hrvatskog paraolimpijskog odbora, svoju im je podršku dao i predsjednik RH dr. Ivo Josipović, pod čijim će se visokim pokroviteljstvom utakmica i održati.

Prihod od ulaznica (20 kuna) namijenjen je Zakladi Paraolimpijac, a bit će u prodaji od 25. kolovoza u turističkoj agenciji My Travel (Grivica 4, Rijeka). Zainteresirani koji žive izvan Rijeke za ulaznice se mogu javiti na mail marketing@hpo.hr.

M. D.

Foto: PIXSELL

 

Povezane vijesti