Plivački klub Natator: Ana Sršen i suradnici plivanjem razvijaju zdrav duh kod djece s teškoćama u razvoju

 Iskusni i stručni učitelji pomažu djeci svih uzrasta i sposobnosti da uživaju u vodi, poboljšaju zdravlje i nauče plivati

 

Plivački klub Natator organizator je i provoditelj poduke plivanja po Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju i tristupanjske poduke u obručima po metodi Fred Swim Academy za svu djecu koja kroz plivanje i zajedničko druženje žele razvijati zdravi duh u zdravom tijelu.

Ljeto nam se bliži kraju, a plivački klub Natator počinje novu sezonu plivanja. Nadamo se da ste se odmorili i da ste spremni za ponovno druženje na bazenu .Upisi u jesenski ciklus su u tijeku.

Ciklus počinje 8. rujna i traje do 16. studenog 2014. Pridružite se FREDS SWIM ACADEMY programu plivanja i Natator ekipi i zajedno s njima uživajte u druženju, zabavi i plivanju!

Kontaktirajte ih na info@natator.hr ili 091 3030 891 - radnim danom do 16 sati.

U plivačkom klubu Natator u Zagrebu od 2007. godine provode program Vježbe u vodi za dojenčad i mališane od 3 mjeseca do 4 godine i program Poduke plivanja 4 + po FREDS SWIM ACADEMY metodi.

Voditeljica programa je Ana Sršen, vlasnica licence po FREDS SWIM ACADEMY metodi za Hrvatsku i International Halliwick Association predavačica. Iskusni i stručni učitelji pomažu djeci svih uzrasta i sposobnosti da uživaju u vodi, poboljšaju zdravlje i nauče plivati.

In-Portal

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL