ŠKI Kralj: Otvoreni šahovski turnir za osobe s invaliditetom

Najbolji kadet bio je Stjepan Nadih član ŠK Brod, a osim prvih troje, također su nagrađene Marina Bionda i Dora Bašić, članice ŠKI Kralj

 

U Slavonskom Brodu, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, održan je drugi Otvoreni šahovski turnir.

Šahovsko druženje upriličeno je u prostorijama udruge LOCO MOTO ,u organizaciji šahovskog kluba osoba s invaliditetom KRALJ. Na turniru je nastupilo 34 igrača, a igrali su sedam kola s tempom od deset minuta po igraču. Poslije napetih i izjednačenih partija ukupni pobjednik bio je Petar Lovrić sa šest bodova iz ŠK Brod, drugi je bio Nikola Matanović također član ŠK Brod s istim brojem bodova, ali po dodatnom kriteriju bio je slabiji. Treći je Ante Aščić iz ŠK ĐĐ Holding, koji je osvojio 5,5 bodova.

Najbolji kadet bio je Stjepan Nadih član ŠK Brod, a osim prvih troje, također su nagrađene Marina Bionda i Dora Bašić, članice ŠKI Kralj.

Pobjednici su nagrađeni umjetničkim slikama Ivana Katića, Joze Piškovića i Jure Marića. Prikupljena kotizacija za sudjelovanje na turniru ide u ŠKI KRALJ za daljnje šahovske aktivnosti. Nakon službenog dijela, okupljeni su se nastavili družiti uz prigodni domjenak.

M. D.

 

Povezane vijesti