Održane 16. međunarodne sportske igre osoba s invaliditetom 'Bljesak 2015'

Sportsko događanje upriličeno je u spomen na 20. obljetnicu pobjedonosne vojno-redarstvene akcije 'Bljesak', a ove je godine okupilo sportaše iz osam klubova

 

Boćarski klub ''Dan' koji okuplja osobe s invaliditetom iz Slavonskog Broda, u suradnji sa Sportskim savezom osoba s invaliditetom Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda organizirao je 16. Međunarodni boćarski memorijal 'Bljesak 2015' u sklopu međunarodnih sportskih igara za osobe s invaliditetom.

Sportsko događanje upriličeno je u spomen na 20. obljetnicu pobjedonosne vojno-redarstvene akcije 'Bljesak', a ove je godine okupilo sportaše iz osam klubova koji su došli iz Hrvatske i susjednih zemalja, a koji su se natjecali u boćanju CP.

Otvorenju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je sportašima poželio dobre rezultate i uspjeh u natjecanju. Nakon cjelodnevnog sportskog nadmetanja, najbolja ekipa bila je BK Istrijana iz Pule, drugo mjesto pripalo je ekipi BK Nada iz Požege dok je treće mjesto zauzela ekipa BKCPO Zagreb 2.

Sljedeće boćarsko druženje na rasporedu je 9. svibnja u glavnom gradu, tada će BKCPO Zagreb biti domaćin ekipnog Državnog prvenstva u boći za osobe s invaliditetom.

Marko Damjanović

 

Povezane vijesti