Atletičari s invaliditetom iz riječkog kluba Srce novi su ekipni prvaci Hrvatske

Riječki atletičari prvi su puta preuzeli primat osvajanja državnog prvenstva atletskom klubu za osobe s invaliditetom Agram iz Zagreba

 

Atletičari s invaliditetom kluba Srce iz Rijeke osvojili su ekipni naslov prvaka Hrvatske na prvenstvu održanom 23. i 24. svibnja u Varaždinu.
Atletičari Srca osvojili su prvo mjesto u konkurenciji 13 klubova iz Hrvatske te su prvi puta preuzeli primat osvajanja državnog prvenstva atletskom klubu za osobe s invaliditetom Agram iz Zagreba.
Za atletski klub Srce, uz već afirmirane paraolimpijce Milku Milinković i Miroslava Matića, koji su u svojim disciplinama osvojili prva mjesta, nastupili su i perspektivne mlade atletske nade u svojim kategorijama: Toni Družeta (prvo mjesto na 400 metara i na 1500 metara), Antonio Franko (prvi na 1500 metara), Miodrag Đakovic (drugo mjesto u bacanju diska), Goran Kovačević (prvo mjesto u bacanju diska i drugo mjesto u bacanju koplja), Sanjin Marinović (treće mjesto u bacanju diska), Denis Kujaj (drugo mjesto na 100 metara i 400 metara), Meid Osmani (prvo mjesto na 800 metara i prvo mjesto u bacanju koplja), Muhamed Beriša (prvo mjesto na 400 metara i drugo mjesto na 800 metara), Davor Smajić (treće mjesto na 800 metara), Sara Babić (drugo mjesto na 100 metara i drugo mjesto na 400 metara), Kristijan Štefša (drugo mjesto u bacanju kugle i treće mjesto u bacanju koplja) i Dorotea Stiplošek (prvo mjesto na 100 metara i prvo mjesto na 400 metara).
Ekipu Srca vodili su treneri Zvonimir Brozić i Nives Krošnjar.

In Portal 

 

Povezane vijesti