Odbojkaški klub Gorica: Humanitarni turnir za prijatelja s invaliditetom Slavena Škrobota

Odbojkaški klub Gorica prvi je turnir organizirao prije pet godina nakon što je Slavenu pri skoku u more puknuo peti vratni kralježak i nagnječena mu je leđna moždina

 

Odbojkaški klub Gorica i ove godine nastavlja s Humanitarnim turnirom 'Slaven' koji je posvećen njihovu članu Slavenu Škrobotu.

Prvi turnir organiziran je prije pet godina. Naime, Slavenu je 2009. godine pri skoku u more s njegova omiljenog mola na Krku puknuo peti vratni kralježak i nagnječena leđna moždina.

Ovogodišnji turnir se održava 27. i 28. lipnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Turnir iz Velike Gorice seli na terene Športsko-rekreacijskog centra Siget u istoimenom novozagrebačkom naselju. S nastavkom turnira nastavlja se i pomoć udrugama koje rade s osobama s invaliditetom na području Velike Gorice.

"Iako još ne znamo kojoj ćemo udruzi pomoći, u tom će nam odabiru pomoći Sportski savez osoba s invaliditetom Velike Gorice. Igrat će se na dva terena, 'dva na dva', u mješovitim parovima. Uz promjenu mjesta održavanja turnira, ove godine OK Gorici u organizaciji turnira pomaže i Klub odbojke na pijesku Siget. Kako nam KOP Siget pomaže u organizaciji, svi parovi koji se na njega prijave imat će priliku osvajati bodove za ligu mješovitih parova u odbojci na pijesku koju također organizira KOP Siget" rekao nam je Matija Šulc, jedan od organizatora.

Prijave traju do 25. lipnja u ponoć, a prijaviti se možete putem maila na info@ok-gorica.hr ili na 098/485-999 Matija. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna. Više o prijašnjim turnirima možete saznati na službenoj Facebook stranici turnira (Humanitarni turnir Slaven).

B. Ravlić

 

Povezane vijesti