I ti to možeš: Predsjednica Grabar-Kitarović podržala sportski program za djecu i mlade s invaliditetom

“Vjerujem kako će ovaj jedinstveni projekt zaživjeti i pružiti svoj djeci iste mogućnosti za bavljenje sportom u vlastitim sredinama diljem Hrvatske", kazala je Predsjednica RH

 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pružila je podršku programu "I Ti to možeš", koji je pokrenula Udruga Hrvatska reprezentacija, a kojemu je glavni cilj poticanje bavljenja sportom za djecu i mlade – osobito djecu i mlade s invaliditetom.

“Upoznavši se s temeljnim zadaćama usmjerenim na promicanje istinskih sportskih vrijednosti i informiranje javnosti o sportskim aktivnostima i postignućima djece i mladih s invaliditetom, s veseljem dajem svoju potporu projektu I Ti to možeš”, kazala je predsjednica.

“Želim se pridružiti i svojom potporom pridonijeti realizaciji projekta kako bismo podigli razinu svijesti u Republici Hrvatskoj o važnosti sporta i poticanja tjelesne aktivnosti za svu djecu i mlade, bez obzira na ograničenja i tjelesne potencijale”, nastavila je Grabar Kitarović.

Program I Ti to možeš podržali su brojni domaći i strani sportaši i sportašice, sportski savezi i klubovi, dužnosnici te javne osobe Lijepe naše.

“Vjerujem kako će ovaj jedinstveni projekt zaživjeti i pružiti svoj djeci iste mogućnosti za bavljenje sportom u vlastitim sredinama diljem Hrvatske. U ostvarenju toga cilja želim Vama, Vašoj udruzi, volonterima i sudionicima projekta puno uspjeha”, zaključila je prva hrvatska predsjednica.

Podršku programu možete dati i vi! Više informacija potražite na službenim stranicama Hrvatske reprezentacije te Facebook stranici.

Izvor: hrvatskareprezentacija.hr

Foto: Igor Kralj/PIXSELL