Sportaši za Bandića: I Sandra Paović, svjetska prvakinja u stolnom tenisu za OSI, podržala Koaliciju rada i solidarnosti

"Sretni smo što živimo u gradu sporta, gradu koji sportu pruža neiscrpnu pomoć u vremenima kada nitko drugi ne može", poručili su zagrebački sportaši

Gradonačelnik Bandić i Sandra Paović

Uoči parlamentarnih izbora skupina sportaša i sportskih djelatnika, među kojima su i osvajači olimpijskih, svjetskih i europskih odličja, podržala je Koaliciju rada i solidarnosti na čelu s Milanom Bandićem, priopćila je u srijedu stranka Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

Četrdesetak sportaša potpisalo je pismo podrške, kojima su uputili potporu nastojanjima Bandićeve koalicije za poboljšanje životnog standarda i kvalitete života u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

"Sretni smo što živimo u gradu sporta, gradu koji sportu pruža neiscrpnu pomoć u vremenima kada nitko drugi ne može. Zahvaljujemo se jer ste omogućili da Zagreb i Hrvatsku stavimo na svjetsku kartu sporta. Činili ste i činite naizgled nemoguće, a mi Vam uzvraćamo vrhunskim rezultatima", poručili su sportaši Bandiću u pismu.
Smatraju da sportaši iz drugih dijelova Hrvatske nemaju takvu logistiku i potporu, pa žele da se zagrebački model potpore sportu proširi na Hrvatsku.
Među četrdesetak potpisnika su i Aco Petrović, Martina Zupčić, Boško Lozica, Nikola Dragaš, Ozren Bonačić, Dragutin Šurbek, Sandra Paović, Sandra Perković, Slaven Rimac, Ivana Brkljačić, Klaudija Klikovac Bubalo i Vjekoslav Šafranić.

Hina

Foto Tomislav Miletić/PIXSELL

 

Povezane vijesti